top of page

Raduňští dorostenci nadělili Kravařím bůra.

Aktualizováno: 31. 8. 2020



Střely: 8:15

Střely na bránu: 4:9

Rohy: 11:11

Fauly: 10:7

Offside: 1:0


Hosté vyběhli do zápasu v této sestavě:



Na lavičce byli připraveni Stuchlík, Vašíček, Havrlant, Kubík, Věntus, Orlík a Matoušek.



Hned v první minutě měl domácí celek velký tlak v šestnácté hostí, kdy měl gólman Lhotský několik zákroků. Následným výhozen brankáře Lhotského šel do brejku Fajkus, který svůj únik obraně otevřel skóre dnešního zápasu.

Po rohovém kopu hostí v 5’ se míč odrazil zpět k Fajkusovi, který přihrávkou do vápna našel osamoceného Hermanna, který se většinou z této pozice nemýlí. 0-2

V 17’ došlo ke ztrátě míče u domácí šestnáctky, po ztrátě se domácí dostali do brejku, který zneškodnil Lhotský na rohový kop pro domácí.

28’ a po raduňské standartce došlo ke kontaktu Bartuska s domácím brankářem, který na míč nedosáhl, následně se míč dostal k osamocenému Stružíkovi, který se nemýlil do prázdné branky.

Ve 44’ vytáhl krásným zákrokem střelu brankář Lhotský, která měla parametry skončit v bráně.


POLOČAS 0:3

V 46’ po faulu a následném přímém kopu zvýšil na 0:4 pro Raduň Hermann, který hlavou mířil mezi tři tyče. Jeho pokus dokázal brankář na poprvé zlikvidovat, na odraz byl už krátký.

V 58’ našel Stružík na lajně volného Laučka, který utekl po lajně, ale bránu překopl o dobré 3 metry.

V 60’ si o míč na lajně řekl Fajkus, který se pohotovou kličkou zbavil obránce, potáhl sám a přihrávkou pod sebe našel volného Bartuska, který to měl do prázdné brány jednoduché.

V 62’ znovu hledal Fajkus přihrávkou do vápna Bartuska, který bohužel sám před brankářem netrefil bránu.

V 70’ šel ze hřiště autor jedné branky Lukáš Bartusek, nahradil ho Vašíček.

V 75’ došlo k dalšímu střídání zápasu, dolů šel Stružík, kterého nahradil Kubík.

V 83’ došlo k dvojímu střídání, dolů šel Vícha s Beránkem, nahoru šel Stuchlík a Věntus.

V 86’ dochází k dalšímu střídání, dolů jde Pracný a Fajkus, nahoru přichází Orlík a Matoušek.

V 88’ jde dolů Lauček, místo něj jde nahoru Havrlant.


Dnešní zápas skončil 0:5 pro raduňské borce, kteří si připisují třetí výhru v řadě a nachází se momentálně na druhém místě tabůlky za o skóre lepším Krnovem. Nutno podotknout, že brankář Lhotský udržel při své premiéře v dresu Raduně nulu, díky tomu výrazně pomohl k dnešnímu pohodlnému vítezství na horké kravařské půdě.


Příští týden se dorost představí proti týmu z Vítkovic, hraje se ve 12:00.

Komentář trenéra Raduně (Jirka Kubánek):


,,Do Kravař jsme přijeli přípraveni na kvalitního soupeře. Od začátku jsme chtěli hrát aktivně a ofenzivně a taky se nám podařilo hned z úvodu utkání 2x skórovat a vedli jsme o dvě branky. Stale ještě nemáme sestavu kompletní a s trenerem Bobem hledáme ideální variantu, dost se klukům věnuji i po takticke strance. Obrana nám dnes fungovala velice dobře a soupeře jsme během utkání nepustili do vyloženě šance. Kravaře hrozily ze střední vzdálenosti kvalitní střelbou, ale v bráně nám výborně chytal Robin Lhotský. Jeho výkon hodnotíme na výbornou a hovoří v jeho prospěch i čisté konto. Soupeř si nebyl jistý v obraně, když jsme vyvíjeli na ně tlak, tak chybovali a my si vytvářeli spoustu brankových příležitostí. Celkově náš výkon hodnotím jako výborný, ale vždy je na čem pracovat a zlepšovat se. Jediné co mě mrzí jsou neproměněné vyložené šance z druhé půle, kdy pod vlivem jasného vítězství jsme nekoncentrovaní a zahodíme jasné šance. Za oba trenéry děkuji všem klukům za pracovitý výkon okořeněny vítězstvím.‘’

154 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page